Ik word geil van sexberichten

door | oktober 9, 2013

geile sexberichtenIk word geil van sexberichten

Ik word geil van sexberichten. Wist niet dat dat zo zou zijn, maar ben nu al een tijdje aan het surfen op internet en kom het ene na het andere geile bericht tegen, waardoor ik gewoon kleddernat raak. Vind het spannend om te lezen wat mannen allemaal voor lekkers met me willen doen. Vooral de foto’s van hun pik doen me enorm verlangen naar geile sex. Omdat ik 100% bisexueel ben vind ik het ook erg geil om de berichten van vrouwen te lezen en met mooie sensuele foto’s erbij verlang ik zo naar de aanraking van mooie borsten, waarbij ik een vrouw overal mag kussen, ook intiem. Dan heb je verder nog de geile advertenties van stelletjes. Ik heb het nog niet aangedurfd, maar hun sexberichten doen me echt enorm verlangen naar triootjes. Soms staan er dan ook foto’s bij waarbij de vrouw lekker door haar vriendje wordt gepenetreerd en dan fantaseer ik hoe ik meedoe, lekker aan de ballen van de man lik of juist de borsten en tepels van de vrouw aan het verwennen ben. Ik heb ook al een aantal keer de stap gezet om te reageren en dat heeft wel de nodige geile sexberichten opgeleverd, waarbij ik ook het nodige van mijzelf liet zien, waardoor zij ook steeds meer verlangen kregen om met mij te sexen. Lekkere gratis sex hebben in de buurt lijkt mij heerlijk!

Ik ga dan ook werkelijk heel ver en vertel alles wat ik graag met ze zou willen doen. Maar weet je wat ik toch vreemd vind? Ik heb nu zeker wel enkele tientallen van dat soort supergeile sexberichten uitgewisseld, maar een vervolgstap heeft er nog niet ingezeten. Eigenlijk wel iets waar ik nu ook verandering in zou willen brengen. Want sexberichten zijn werkelijk zalig en maken me soms kleddernat, maar echte sex is toch uiteindelijk nog veel lekkerder? Een potente man die het lekker lang uithoudt in bed en vooral ook creatief is, is daarom zeer welkom. Voor mij maakt het verder niet zoveel uit of een man momenteel in een relatie zit of niet, want uiteindelijk gaat het me om heerlijke sex, na geile sexberichten te hebben uitgewisseld.