Ik wil leren pijpen

door | augustus 15, 2013

pijpen als een malleIk wil leren pijpen

Ik wil leren pijpen mag ik dat bij jou? Ik wil leren pijpen en wil daarnaast ook sex hebben. Wil jij met mij afspreken en mij leren pijpen? Meld je gratis aan.

Hallo mijn naam is Jannina en ik ben 22 jaar oud en kom uit Brabant waar ik ook geboren ben. Ik zoek een man om regelmatig sex mee te hebben en wil leren pijpen. We kunnen afspreken bij mij of bij jou thuis dit maakt me niet zoveel uit zolang je mij maar wat nieuwe dingen leert voor de sex. Nieuwe standjes en leren pijpen zijn voor mij het belangrijkst en ik ben dan ook niet op zoek naar een relatie ofzo. Naast leren pijpen wil ik ook meer leren op het gebied van Anaal, Beffen, Buitensex, Dubbele Penetratie, Ongeremde Sex, Orale Sex, Tongzoenen, Trio Sex, Webcamsex, Paren club en nog veel meer kortom ik heb nog veel te leren. Wil jij mij een lesje leren dan kun je mij een berichtje sturen met wat informatie over jezelf zodat ik wat meer over je weet voordat we afspreken. Ik heb een normaal postuur en hou erg van make-up en vind het dan ook geil als ik op mijn gezicht wordt gespoten aan het einde van de eerst vrijpartij. Ik hoor snel van je schatje daggg